06 January, 2011

hari yang mendung ... hmmm ...

assalamualaikum ...!!!!

ari ni aku x berapa sehat .. ye la ... kepala pusing ... badan gatal2 ... dan sudahnya aku x gi keje ... eh boleh pulak ko hapdet ye lin ... dah aku telan panadol 3 biji ... 2 biji mmg x jalan la ... ikutkan aku nak je telan 6 biji ... tapi takot la pulak kan ... dok sensorang ni x pasal2 jadi hape2 kan ke susah ... ok 3 biji kira ok kot ... mengcooldownkan sakit kepala aku ni ...

macam biasa kalau dah masuk belog aku ni, mesti aku check sape yg ade hapdet ... oh ade rupa nya ... kawan aku, pn Farihah hapdet pasal anak dara yg sorang tu ... weeet weeeett sangat comel si aina tu ... ni bukan bodek ye ... aku mmg suka tgk gambar2 dia ... heheheh ...

ni la cik adik yg dimaksudkan ... aina yg comel ... comel kan ...
tq pada mama aina sbb bg copy gmbq2 si comel ni ...

pastu ada lagi satu orang yg hapdet belog beliau ... sape ..??? owh sapa lagi kalau bukan pemilik blog meribergebang - blog usang lagi bersawang tu ... the one and only owner Mr Hatim ... tapi n3 dia kali ni agak berunsurkan kemarahan .. weh kalau aku pon marah jugak ok ... n3 hatim kali ni berkenaan dengan copy paste ... sapa yg copy sapa yg paste ... hmmm kalau korang nak tau korang baca kat cni ...

dah baca ke ...?? ha mcm mana ... korang marah tak ..?? mesti la kan .... hasil tulisan kita tetiba dicopy dan dipastekan tanpa ada rasa bersalah .... owhh ... dah tu xde plak dia nk letak credit utk pemilik asal n3 tu ... aku pon mcm sakit hati jugak ... kalau dah rasa xde idea nak buat n3 tu ko tempek je la apa2 yg berkenaan dgn diri ko ke family ke ... ini ko nak copy hasil keje org lain ... ingat senang ke nk buat satu2 n3 tu ... mcm aku ni ... aku buat draf dulu untuk setiap n3 aku tu ... belek2 dulu ... pastu baru la aku post kt belog aku ni ...

dah tu aku check2 la jugak belog2 yg lain ... ayoyo dah hapdet jugak tapi 2-3 hari lepas la ... bz kot ... arda dah hapdet semalam ... kazen2 aku dah balik sekolah so lambat la diorg nk hapdet ...

tu la citer n3 aku kali ni ... erkk tajuk tu kena ke dgn isi n3 kali ni ... hmmm ...


ok lah dulu yea ...

sampai jumpa lagi ...!!!

2 kata apa?:

Farihah said...

tak kisah nak amik gambaq, sbb dah diberi kebenaran kan!! hehehe

~Mas~Lin~Da~ said...

hehehe tq kak ah ... asyik tgk gambaq aina ja ... bila nak jumpa pon x tau kan .. hehhe ... insyaallah kalau x bz boleh la buat lawatan ke rumah kak ah ... kan ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

Farihah said:

tak kisah nak amik gambaq, sbb dah diberi kebenaran kan!! hehehe

~Mas~Lin~Da~ said:

hehehe tq kak ah ... asyik tgk gambaq aina ja ... bila nak jumpa pon x tau kan .. hehhe ... insyaallah kalau x bz boleh la buat lawatan ke rumah kak ah ... kan ..