11 December, 2010

murah ... murah ... murah ...

salam satu malaysia ...!!!

akhirnyaaa ... dah lama aku nak buat n3 ni ... dan aku jugak dah berjanji dengan kawan aku untuk buat pasal n3 ni ... n3 yg aku maksudkan adelah berkenaan dengan baju2 yg dibeli dari kedai yg aku panggil kedai 12hengget ... sorry ye kak ah sbb lambat buat n3 ni ...

ok2 ... berbalik pada baju2 yg dibeli ni , harga2 adalah dari RM12 hingga RM49 sahaja ... kira setakat yg aku dok beli tu paling mahal pon jubah harga RM49.00 ... kalau kat tempat lain rasanya jubah paling murah adelah RM60++ kan ... ok jom la kita tgk baju2 tu .. model adelah adik aku sendiri ...



so ini lah dia baju2 tersebut ... ade lagi tapi banyak sangat ... hehehhe ... kedai ni terletak kat dlm bangunan Bintang kat Tmn Sri Manja ... selain pada baju2 tu, ada jugak slack, dan jugak skirt2 dijual kat cni .. cukup la pasal ni yek ... kalau ada lagi baju baru aku letak kt cni lagi k ...


ok lah dulu ...

till then ...

see ya when i see ya ...!!!

9 kata apa?:

kauthar said...

:| comey lew model tuh..hehe |:

ayoyo said...

trima kaseh..hahahahah..

ayoyo said...

trima kaseh..hahahahah..

~Mas~Lin~Da~ said...

model menawarkan diri ... tq cik model ...

Farihah said...

Mas...semua baju2 tu dlm linkungan harga tu je?? murahnya...

Farihah said...

Mas...semua baju2 tu dlm linkungan harga tu je?? murahnya...

~Mas~Lin~Da~ said...

@kak ah : ye ye ... dalam lingkungan tu je ... jubah2 pon cantik2 dan harga x lebeh dari rm50 ... nnt mas pnjam jubah kakak sbb kakak yg slalu beli jubah2 tu ... kalau kak ah nak pi bgtau, mas boleh tunjuk kedai tu kat mana .. ok ..

~Mas~Lin~Da~ said...

@kak ah : sorry ayaat x habis .. hhehehe ... nnt mas pinjam jubah kakak and letak gambar kat blog ni ok ...

~Mas~Lin~Da~ said...

ha lagi satu lupa nak bgtau, dia ada jual inner jugak dgn harga RM10 sahaja ... inner panjang pon sama jugak ... sbb masa tu dia nak habiskan stok so inner yg panjang pon dia jual murah jugak ... taktau la kalau sekarang ni masih ada inner yg panjang tu lagi ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

9 people have left comments

kauthar said:

:| comey lew model tuh..hehe |:

ayoyo said:

trima kaseh..hahahahah..

ayoyo said:

trima kaseh..hahahahah..

~Mas~Lin~Da~ said:

model menawarkan diri ... tq cik model ...

Farihah said:

Mas...semua baju2 tu dlm linkungan harga tu je?? murahnya...

Farihah said:

Mas...semua baju2 tu dlm linkungan harga tu je?? murahnya...

~Mas~Lin~Da~ said:

@kak ah : ye ye ... dalam lingkungan tu je ... jubah2 pon cantik2 dan harga x lebeh dari rm50 ... nnt mas pnjam jubah kakak sbb kakak yg slalu beli jubah2 tu ... kalau kak ah nak pi bgtau, mas boleh tunjuk kedai tu kat mana .. ok ..

~Mas~Lin~Da~ said:

@kak ah : sorry ayaat x habis .. hhehehe ... nnt mas pinjam jubah kakak and letak gambar kat blog ni ok ...

~Mas~Lin~Da~ said:

ha lagi satu lupa nak bgtau, dia ada jual inner jugak dgn harga RM10 sahaja ... inner panjang pon sama jugak ... sbb masa tu dia nak habiskan stok so inner yg panjang pon dia jual murah jugak ... taktau la kalau sekarang ni masih ada inner yg panjang tu lagi ...