12 February, 2011

eh eh ... cantik nombor ...

Assalamualaikum ..!!!!

heheeh ... senyum je aku tgk kat hit counter tu ... hehehe ... senyum lagi ni ... eh eh eh cantik plak aku tgk nombor2 tu ...

cantik kan ... hehehe korang mesti x paham kan ... aku je yang paham ... nampak sangat ko syok sendiri kan lin kan ... hahahah ... tetiba aku teringat plak dengan gambar yg dah sangat lama aku amik ... hehehe ... ade nombor jugak ... aku suka ok ... heheheehhe ....

vah vah vah ... sangat cantik nombor ni kan ... 13781 ... eh aku dah penah letak ke gambar ni ... x kisah la ... biar korang tgk lagi skali

oklah dulu ...

sampai jumpa lagi ...!!!

2 kata apa?:

ayoyo said...

alaaaaa,htu tarikh birthday dia...

Jiha said...

Lin..sebenonya sy tak bawak camera ms dtg sini,harap tumpang cam org jer ..hehe.sgt sorry ye. Tp klu dh dpt copy dr tuan pya camera tu sy try utk aplotkan. Then kasi tau lin. Boleh?

By the way..tempat nih klu nkbawak 1 fmly mmg ok. Sebab byk jenis pilihan apartment. Hrga pun tak laa mahal sgt. View setakat ok ok jer. Tpi dekat nk ke berjaya bukit tinggi (ie colmar tropicale,rabbit farms,japanese garden etc). Selesa ngan colmar lain tempat tau. Exit dari highway pun lain2. Tapi berdekatan la. Klu nk bermalam di colmar, klu tak silap cuma ada 1 hotel jer.

Just sharing some info with you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

ayoyo said:

alaaaaa,htu tarikh birthday dia...

Jiha said:

Lin..sebenonya sy tak bawak camera ms dtg sini,harap tumpang cam org jer ..hehe.sgt sorry ye. Tp klu dh dpt copy dr tuan pya camera tu sy try utk aplotkan. Then kasi tau lin. Boleh?

By the way..tempat nih klu nkbawak 1 fmly mmg ok. Sebab byk jenis pilihan apartment. Hrga pun tak laa mahal sgt. View setakat ok ok jer. Tpi dekat nk ke berjaya bukit tinggi (ie colmar tropicale,rabbit farms,japanese garden etc). Selesa ngan colmar lain tempat tau. Exit dari highway pun lain2. Tapi berdekatan la. Klu nk bermalam di colmar, klu tak silap cuma ada 1 hotel jer.

Just sharing some info with you!