13 November, 2010

dulu lain ... sekarang lain ...

salam satu malaysia ...!!!

dah bunyik mcam lagu tan sri SM Salim pulak kan ... ape yang lain nya dulu dengan sekarang ...

  1. kalau dulu aku dok kedah dengan family (dari kecik sampai la habis SPM), sekarang ni aku dok menyewa dengan kakak aku kat KL ni ...
  2. dulu aku adalah seorang pelajar (tadika..skst..smkp..cosmopoint..MMU) ... alhamdulillah sekarang aku dah keje ...
  3. dulu aku selalu travel ke mana2 pon dengan public transport terutama nya bas dan komuter ... tapi sekarang dah ada rezeki lebih sikit aku dah ada viva comel aku tu ... alhamdulillah syukur pada rezeki yang Allah SWT bagi pada aku dan kakak ...
  4. dulu family kami cuma 10 orang ja, tapi sekarang dah bertambah ramai ... tambah sorang abang ipar, sorang kakak ipar dan 3 orang anak buah yang comel dan nakal ...
dan aku nak share dgn korang dulu aku dengan sekarang aku melalui gambar pulak ...

ye ye aku tau aku adalah comel ... hahahahaha .... yang mana satu..?? pandai2 la korg cari ye ... tapi ni masa sekolah rendah la ..

ni la aku sekarang ... gambar kanan gmbr 2-3 tahun lepas ... kiri yg agak latest la ...

ok lah ....

till then ...

see ya when i see ya ..!!!!

1 kata apa?:

YaNa said...

dulu lain sekarang dah lain (nyanyi sket).theheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

1 people have left comments

YaNa said:

dulu lain sekarang dah lain (nyanyi sket).theheh

Commentors on this Post-