08 November, 2010

I see T ...

salam satu malaysia ...!!!

arini aku rasa bersemangat ... taktau la nape ... tapi sangat bersemangat ... ok ... tapi ni aku bukan nak cerita pasal semangat ke ape ... aku nak kongsi citer last weekend ...

jumaat lepas kan cuti ... happy deepavali ... so jumaat tu aku gi amik adik aku kat cyberjaya ... then terus ke subang, umah makngah aku ... pastu lebey kurang pukul 5.30 aku ke hentian duta dengan pipah ... kakak si pipah ni turun KL sempena raya ni ... heheheh ... dah lepas ambik myra, balik ke subang semula ... pastu mlm nyer myra ajak ke I-City ... mmg x plan pon nak ke sana ... aku ok je ... lagipon mmg dah lama nak pegi tapi x sampai2 jgk ... dah alang2 dia ajak, maka pegi la kami berempat(aku, ayoyo, myra & pipah) ke I-city ... makngah kena tinggal kat umah ... heheheh sorry makngah, dah x muat nak masuk dlm kete comel tu ...

sebelum gerak tu, myra kol pakngah tanya jalan nak ke tempat lampu2 tu ... lupa plak nak bgtau, pakngah keje aritu sampai kul 12 tgh mlm ... dia pon bg la direction ... aku ye kan je sbb rasa mcm tau ... skali dah kat shah alam tu mcm tercari2 jgk la ... sampai la jumpa signboard tulis I-City .. yeay akhirnya sampai tanpa sesat ... hahahah ...

dah sampai ... mak aiii ramai nyer orang and banyak sgt kete yg queue nk masuk tgk lampu yg banyak tu ... wah wah wah ... tapi kira normal la kan ... kang xde org lagi la ko pelik kan ...

dah siap parking semua ... menapak la kami ke tmpt kejadian ... penat woohhh ... ala2 panjat bukit jgk la sikit ... cepat je kau nak pancit ekk lin ... tu la aku suh ko jogging weekend ko malas ... skang tanggung sendiri ... errkkk ... ok2 dah2 nnt lagi melalut aku bebel diri sendiri ...

masuk la kat tmpt lampu2 tu ... teruja jugak la aku ... heheheh cantik2 lampu yg diorg pasang tu ... dan kreatif jgak la diorg ni ... nanti korang tgk la sendiri ... adik aku, ayoyo ape lagi bertindak sebagai juruselam .. hahaha bukan2 jurugambar kami pada malam tu ... heheh hambik ko siap jurugambar bagai ... bukan apa dia mmg x suka nak bergambar ... dia suka amik gambar je ... ok la kan ... dah penat2 jalan semua, balik la kami ... seronok, penat dan jugak lapar ... myra dari tadi asyik teringat laksa yg makngah aku buat ... jgn tak tau, dia ni mmg hantu laksa ... yg si ayoyo plak dok teringat cekodok yg makngah aku buat jugak ... hahahaa ... ok jom tgk gambar2 yg sempat diabadikan mlm tu bersama lampu2 yg banyak ... layaaaaaannn ....

besar ok ....

kami

lagi ...

aku suka gambar ni ... mcm pipa in wonderland kann ... hehehe

erkk ... ape yg korang tgk tu ..??

kami lagi ...

mmg xde la muka lain .. hahaha

yg pon aku suka ... menyelit bagai si ayoyo nak ambik gambar ni .. hehehe

adik manis... tggu sapa tuuu ... hahahah

dan ini lah dia juruselam xjadi ... jurugambar kami ....

ok lah kot .... nnt aku letak gambar lampu sahaja ...

till then ...

see ya when i see ya ...!!!!

2 kata apa?:

Farihah said...

pandainya ayoyo amik gambar...nice shot!! :)

~Mas~Lin~Da~ said...

heheh dia masih dlm proses blajaq lagi ni kak ah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

Farihah said:

pandainya ayoyo amik gambar...nice shot!! :)

~Mas~Lin~Da~ said:

heheh dia masih dlm proses blajaq lagi ni kak ah ...