19 April, 2011

cer keje cer keje ...

Assalamualaikum ...!!!

sorry la aku dah makin kurang buat n3 (bajet ade org baca la kan) ... bz tahap power ranger melawan raksasa tiga kepala ekor ikan duyung ... huhuhu ... sangatttt la bz skang ni .. last wik pon sama jugak ... last wik aku keje 6 hari setengah ... ye yg setengah tu aku half day sbb sabtu mmg halfday ... ahadnya aku keje dari rumah ... ye tuan tuan dan puan puan ... ahad saya adelah bekerja .. tapi xde hal la ...

tapi yg aku nk citer ni pasal hari ahad ... pagi ahad tu dalam pukul 12.45 am, aku dah start buat keje aku ... sebelum tu aku dah tdo dulu sbb aku tau aku x kan tdo sampai la matahari naik terpacak ... dan betul la seperti yg dijangka kan ... ye spm dah lepas tapi feeling tgh buat essay ... lempang 18 kali diri sendiri ...

sepanjang dok buat keje aku tu, aksi menguap tu adelah aksi biasa di pagi yang indah dan damai itu ... dan ini jugak disebabkan aku telan 3 mug nescaffe dan air kosong peneman di kala dahaga ... mereka2 ini la yg menjadi peneman disamping air yg menitik kat owning luar tu ... kalau aku dengar betul2 air tu memang scary movie ok ... ada irama dia ...

mug ni besar ok ... 3 kali aku buat nescaffe ...

ini la dia air peneman dikala dahaga ...

bila dah malam nya pulak (ahad malam la) ... aku dah macam org yg tgh high ... ko cakap la apa pon aku angguk ... aku mcm xde respon sangat ... yg aku boleh pasan tu bila setiap kali aku tgk Mentor sebelum ni, time abg rambut ketak tu nak cakap "yeah" je aku mesti tutup telinga aku supaya x berdarah dengan gaya dia cakap tu ... aku x suka ok ... tapi sebab aku x larat sangat tahap superman bila kena kriptonite ( ye ke macam salah je ni) ... aku biar kan je telinga aku dengar bende yg dia ckp tu ... xde perasaan aku masa tu ... haaaa sampai macam tu skali ...

eh e h to be continue plak ..

2 kata apa?:

Tihara said...

SALAM SINGGAH>

LETIH AKAN NAK CARI DUIT NI..
GUYANG KAKI GAK BEST SAMBIL MAKAN ANGIN TRAVEL :)

~Mas~Lin~Da~ said...

tihara : mmg best kalau dpt goyang kaki sambil makan angin ... bila la dpt buat mcm tu ye ... heheheh ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

Tihara said:

SALAM SINGGAH>

LETIH AKAN NAK CARI DUIT NI..
GUYANG KAKI GAK BEST SAMBIL MAKAN ANGIN TRAVEL :)

~Mas~Lin~Da~ said:

tihara : mmg best kalau dpt goyang kaki sambil makan angin ... bila la dpt buat mcm tu ye ... heheheh ...