30 September, 2012

koleksi September, sempat lagi kan

Assalamualaikum ...!!!

dah hari last baru aku perasan ... eh bulan ni xde beli novel lagi laaaaaaaaaa ... hmmmmmm .... asalnya x plan pon nak ke MV ... sbb aku kan kat Subang ... umah makngah kan ... yg boleh nak ke MV ni pun sbb kakak kata nak beli barang ... kalau dia balik awal la ... katanyer la kan ... tapi agak mengecewakan sbb dia x balik2 lagi ... skang ni (11.45pm) pon dia x sampai2 lagi ... aku agak dia masih kat hospital la tu ... hmmmmm ... keje la kakak oii selagi boleh keje kan ....

ok n3 ni bukan nak buat luahan hati ke perasaan ke ... tapi nak share koleksi aku yg terbaru ... weh dah nak habis dah september ... eh koleksi ogos dah share belum ... nnt aku check balik ye ... jom layan koleksi september aku dulu ... jom jom jom ...

macam biasa la kan mesti tiga novel setiap koleksi  ...
senyum senyum senyum ....
 

aku beli sbb tertarik dengan tajuk dia tu ...
mcm menarik je kan ...
 

yang ni memang dah lama aku tunggu2 ... karya nasz yg dinanti2 ...
aku dah penah baca yg dlm blog dia ... so wajib beli kalau dah di novelkan ...
 

yang ni pun sama macam yg atas ... tajuk dia mcm comel je ...
kami dah kawinlah! .... hahahhhah ...
 
 
dan seperti biasa akan direview kesemua buku2 ni ... tapi yg pasti aku kena habiskan koleksi ogos dulu la kan .... kenalkan pon belum tapi dah masuk koleksi september kan ... ish ish ish ... esok dah oktober dah lin ooiiii .... aiyooooooooooooo ... jgn terkejut kalau next week sesi suai kenal dengan koleksi oktober lak ... huahuahuahauhau ....



ok lah dulu ...

sampai jumpa lagi ...!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

1 people have left comments

Farah Muzatul Akmal Binti Mustapha said:

Pinjam Novel :p