22 August, 2011

21 Ramadhan ... Selamat Hari Jadi Kimi ..

Assalamualaikum ...!!!!

bersamaan dengan 21 Ramadhan (semalam) maka genap la usia adik bongsu aku, hakimi 12 tahun ... ish ish ish sekejap je kan dah darjah 6 dah adik aku yg sorang ni ... macam biasa call la cakap dgn dia malam tadi .. bila aku tanya nak hadiah apa, dia jawab ni 'kak linda beli la apa pon' ... heheh bagus kan adik aku yg sorang ni ... xde nak minta2 ...

ok lah, walaupon semalam aku dah wish happy bday kat dia, hari ni aku nak wish lagi kat sini ...


Selamat Ulangtahun ke -12 ...
semoga Kimi akan sentiasa sihat & menjadi anak yg baik pada mama & abah, adik yg baik pada kakak2 & abang2 ...
good luck for UPSR ..!!!


ok lah dulu ...

sampai jumpa lagi ...!!!

3 kata apa?:

Akmal Tajudin said...

sanah helwah buat kimi..
mga jadi anak yang soleh satu hari nnti..
Insyaallah :)

CGG said...

Selamat ulangtahun;)

~Mas~Lin~Da~ said...

@Akmal & @CGG: tq (on behalf).. insyaallah amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

3 people have left comments

Akmal Tajudin said:

sanah helwah buat kimi..
mga jadi anak yang soleh satu hari nnti..
Insyaallah :)

CGG said:

Selamat ulangtahun;)

~Mas~Lin~Da~

~Mas~Lin~Da~ said:

@Akmal & @CGG: tq (on behalf).. insyaallah amin :)