05 July, 2011

baru lagi ni ...

Assalamualaikum ...!!!

apa yang baru ..?? novel la apa lagi kan yg aku buat koleksi ni ... tadi masa lunch aku gi kinokuniya dengan cik wa kite ni ... dia nak cari buku utk blajar ... aku pon ape lagi ... alang2 kan dia nak kesana ... aku follow la dia ... heheheh ..

niat di hati nk cari novel2 yang nak didramakan tu ... tapi list tertinggal pulak kat opis ... jangan tak tau aku kalau dah mmg nak satu bende mmg aku buat list ... kau ade ..??? ahahahaha ... masuk je kt tempat novel tu apa lagi menuju puncak la ... hahahah bukan2 menuju ke rak novel melayu la kan ... tapi agak menghampakan sbb novel yg dicari xde ... tapi novel yg dalam list aku ade la dua ... heheheh ... ok la kan dari xde langsung kan ...

so ni la dia hasil serangan keatas kinokuniya, klcc ...

novel ni aku dapat tau dari kawan aku, bidayah .. dia kata citer ni best ...


novel ni aku beli sbb skang ni citer tgh tayang kat TV kan ...
aku x sabar kot nak tau citer dia mcm mana, lambat sangat nak tunggu seminggu sekali kt tv tu ...



ok lah dulu ...

sampai jumpa lagi ...!!!

2 kata apa?:

Farihah said...

maid tu macam best la..nnt citer ek..best ke tak :)

~Mas~Lin~Da~ said...

M.A.I.D best jugak ... x berat sangat citer dia ... kelakar pon ade gak ... comel semua ada ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

Farihah said:

maid tu macam best la..nnt citer ek..best ke tak :)

~Mas~Lin~Da~ said:

M.A.I.D best jugak ... x berat sangat citer dia ... kelakar pon ade gak ... comel semua ada ...