17 June, 2010

Jom TAG lagi ...

salam satu malaysia ...!!!!!

arini aku nak buat TAG yang aku jumpa masa aku buat blog-walking last week ...

aku ambik TAG ni dari - dini -

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. Go to your photo files. Select the 8th photo folder.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sebab aku xde pc/laptop so aku ambik je dari dalam pendrive aku ni ...
nama folder yg ke-8 ni OLDIES ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2. Select the 8th photo in that folder.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hehehe ... mmg gambar lama pon kena dengan tajuk folder ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3. Post that photo along with the story behind it.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gambar ni aku dengan adik aku, ayu ... masa ni kitorang nak ke midvalley ... tengah tunggu komuter .. almaklumla masa ni mana ade kete lagi... so kalau nak ke midvalley kena la naik komuter...kadang2 naik bas lompat2(heheh maksudnya naik bas dari PD ke KR, dari KR ke stesen LRT U, pastu dari LRT U naik la bas lagi skali ke MV) ... kitorang bertiga dengan kakak aku ... la dah nama pon tiga org mesti la dia yg tangkapkan gambar ni heheheh ... ni gambar kira2 2@3 tahun lepas la ... hehehehe ...

**
PD = Pantai Dalam
KR = Kondo Rakyat
LRT U = LRT Universiti
MV = MidValley
**

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ini org2 yang berjaya dalam senarai 8 org utk di TAG oleh aku, tapi aku ada 7 je ... :


ok ...

till then ...

see ya when i see ya ...

1 kata apa?:

YaNa said...

baik, akan jawab tag dengan kadar segera cik Mas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

1 people have left comments

YaNa said:

baik, akan jawab tag dengan kadar segera cik Mas...

Commentors on this Post-