02 October, 2010

Lagi-lagi TM ... apekah lagi ....

salam satu malaysia ...!!!

eh kan aku dah cerita pasal TM kan ... tapi TM ni xde kene mengena dengan TM lepas okey ... cerita TM ni pulak pasal keje ... hmmm mesti korang tertanya2 kan ...


korang nampak tak ape kat celah2 pokok tu ... nampak tak ..??? ishh x kan la x nampak kan ....

bersamaan dengan 01.10.2010 yaitu semalam, aku dah pon dengan selamatnya memulakan kerja kat TM, bangunan yg kat dlm gambar tu la ... aku keje kat tgkt 10 ... x boleh nak lari kena buat programming jugak ... tapi x kisah la kan ... asalkan aku happy sbb aku x happy dengan tempat lama (sila jangan tanya aku pasal ni, sila buat2 paham je ok) ... hahahah tu la citer pasal TM ni ... dan sekarang aku sedang bersungguh study pasal COLDFUSION (study la sangaaaaattttt) ...

ok tu je aku nak kabarkan kat korang kali ni ...


ok lah ....

till then ...

see ya when i see ya ...!!!

2 kata apa?:

YaNa said...

wah haibatnya guna ColdFusion. ajaq la kami cara nak guna... ampa buat programming guna language apa?

m@s said...

hohoh mana ada hebat kaklong ... saya budak baru belajar ... hehehe ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

YaNa said:

wah haibatnya guna ColdFusion. ajaq la kami cara nak guna... ampa buat programming guna language apa?

m@s said:

hohoh mana ada hebat kaklong ... saya budak baru belajar ... hehehe ...