15 April, 2010

bila serabut memenuhi ruang kepala ....

salam ... mesti korang tertanya² nape tajuk n3 aku kali ni macam itu bunyik nye ... aku sendiri pon x pasti kenapa ... semenjak dua menjak ni aku rasa serabut sangat² ... pasal keje ke ... mungkin ... pasal masa depan .. mungkin jugak ... pasal apa lagi ekk ... pasal diri sendiri ... yes, mungkin jugak ... dan jugak pasal family aku ... mungkin masuk dalam senarai serabut jugak kot ..

aku pon x pasti ... aku masih tercari² lagi apa punca aku rasa sedemikian rupa .. kepada seorang teman yang aku panggil abang, terima kasih kerana sudi mendengar dan memberi nasihat kepada aku ... insyaallah aku akan cuba try test cara yg disarankan oleh beliau ...

rasanya cukup dulu aku coretkan keserabutan aku kat cni ... sekurang²nya dapat mengurangkan serabut aku ... hahahaha ... aku yang serabut ...

till then ... see ya when i see ya ...

2 kata apa?:

~adda~ said...

hehehe..ok..i realize it..actually benda yg serabut ne byk buat kita muhasabah diri sndri...kita senyum tp org tak tau kat ati kita mcm mana..so, buangkan perkara yg remeh-temeh, buat sakit ati ja...kita tiru mcm ninja warrior tu okek..melalut sudah...

~Mas~Lin~Da~ said...

hehehe ...thanks osmet ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

~adda~ said:

hehehe..ok..i realize it..actually benda yg serabut ne byk buat kita muhasabah diri sndri...kita senyum tp org tak tau kat ati kita mcm mana..so, buangkan perkara yg remeh-temeh, buat sakit ati ja...kita tiru mcm ninja warrior tu okek..melalut sudah...

~Mas~Lin~Da~ said:

hehehe ...thanks osmet ...