07 July, 2010

terkenang semasa dulu ...

salam satu malaysia ...!!!!

wah wah wah ... semalam baru cakap pasal malas ... tetiba ari ni plak aku rajin nak menghapdet blog nih ... bukan ape, semalam lepas je aku hapdet, aku dapat kol dari seorang kawan ... hehehehe ... dah lama x dengar kabar ... borak kejap je ... thanks ipin sbb kol aku ... dan kat sini aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada ipin @ Kapten Muhamad Zarifi Tumin... aku minta maaf sangat2 sbb x dpat hadir majlis ko tu ... apa2 pon tahniah dan semoga ko akan berbahagia didunia dan akhirat, insyaallah ... amin ..

lepas borak dengan ipin, aku tetiba teringat pada zaman study di MMU, melaka ... teringat bila nak exam je akan ada la muka2 aku dan gang lain kat PS(bukan petaling street ye kawan2, tapi plaza siswa ..) atau pon library ... selalu nya muka kitorg ni ada kat PS je ... sbb nye kat library selalu penuh ...

lupa plak nak bgtau sape kami yang aku sebut ni ... kami terdiri dari aku sendiri(mesti la kan), marya, ipin, fawwaz dan jugak ain ... marya dan ain orang penang, ipin pulak dari n9, fawwaz dari KL dan aku sendiri dari kedah darul aman(aman ke..??) ... heheheh ...

selalu kalau dekat2 nak exam, ipin la org yang selalu atur strategi utk kitorang study ... dia ni kira mcm management kitorang la ... heheheh ... thank ipin sbb jadi management kitorang ...

rasanya kalau nak citer pasal zaman study dulu, x habis kot ... next time insyaallah aku akan citer lagi pasal zaman aku di uni dulu ...

skang ni jom kita layan gambar2 kami ni ....

ni la dia ipin

ni pulak fawwaz muizz

yang ni cik ain ...

yang ni marya ... dah puan dah kan ...

dan last skali ... tadaaaaa .... aku ler ... heheheh ...

sempat bergambar depan library ...

kami lagi ... heheheh

mari bergambar ....

FIST ..
tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pulak tempat study ... erkkk boleh..??


heheheeh ...

aku dan marya ...

management dan penolong beliau

dalam lift pon nak amik gambar ...


semua gambar2 ni diambil pada hari yg sama .... sekian ...


till then ...

see ya when i see ya ...

2 kata apa?:

YaNa said...

wah ahli geng. ramai.. baguslah korang masih keep in touch

m@s said...

alhamdulillah kak long, masih keep in touch lagi ... insyaallah akan terus kekal keep in touch dgn diorg .. dgn kawan2 lama pon insyaallah ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

YaNa said:

wah ahli geng. ramai.. baguslah korang masih keep in touch

m@s

m@s said:

alhamdulillah kak long, masih keep in touch lagi ... insyaallah akan terus kekal keep in touch dgn diorg .. dgn kawan2 lama pon insyaallah ..