21 March, 2008

singgah jap je nih ....

wah wah wah ... dah lama sangat aku x update blog nih ... so sorry sbb janji nak update tapi tak update² jugak ... maklumla nak menapak ke CC malas ngan cuaca yg x menentu nih ... skang ni banyak jugak la yang belajar kat opis ... dah masuk bawah software ... sebelom ni kat support & operations ... heheheheh ...

skang ni tgh blajar psl oracle, script etc ... banyak kena buat extraction ... best la jugak heheheheh ... ye la kalau dah paham mmg la best kan ... last week ada plak staff baru masuk ... nama dia alvin ... dia pon masuk bawah MIS jugak sama mcm aku .. tapi yg bestnye dia dah ade basic oracle ... so xde la susah sangat dia nak paham kan ...

hmmm weekend ni martine ngan bas dtg mesia ... heheheh dah lama x jumpa ngan dia ... last skali jumpa dia dlm tahun lepas @ 2 tahun lepas ... tu pon dia dtg sorang n dtg bawak rombongan dari tmpt dia ... lupa pulak nama tempat dia ... ha dari holland ... kakak, bila la kita nak sampai holland ni ..??? hehehhhh

kali ni dia dtg ngan bas ... diorg nak pegi sepang weekend ni ... nak tgk F1 la.. apa lagi ... insyaallah sbtu ni kitorang akan dinner sesama diorg ... x sabar nak tgk rupa baru martine ...

ok lah tu je kot ... x leh lelama ni ... kang ade yang kena 'bom' ... maklumla kat opis ni ...
apa² insyaallah akan diupdate lagi tapi x tau la bila ... so.. tunggguuuuuuu ...

ciow...

2 kata apa?:

bernard n. shull said...

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.

bernard n. shull said...

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

bernard n. shull said:

i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.

bernard n. shull said:

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link