19 March, 2007

bertunang ... then kawen ... dpt plak baby ... :-)

Assalamualaikum... hai semua .. dah lama x update blog nih .. maklumlah terbz sikit skang nih ..skang ni pon dah nak habis study, mesti la bz ngan seribu satu macam keje ...

Actually nak kongsi cerita dgn semua dan jgk dgn kawan² yang lama menyepi tu ... bak kata org sepi tanpa berita, ye idak ...ha lebey kurang macam tu la gamaknye ... hmmm :) terbaru pada tahun ni berita ape ye... jom kite baca sama² ...

Pada bulan Februari yang lepas bersamaan dengan 6 Feb 2007, salah seorang teman org telah pon slamat bergelar ibu ...dengan selamat nya telah melahirkan seorang putera seberat berape kilo x ingat plak ... nama baby tu Mohd Fakhri ..teman org tu nama nya Azliza bt Hassan ... teman sewaktu sekolah sama² kat SMK Pendang dolu² ...wah wah wah ... dah bergelar ibu ye skarang nih, alhamdulillah ... semoga ibu baru ni akan slalu happy ngan kehadiran putera comel Fakhri nih ..

Tak lupa jugak baru² ni sepupu org, Abg Zai, selamat la mendirikan masjid dengan pilihan hati ( sorry abg zai x hengat nama kakaknye :p ) bertarikh 11 Mac 2007, maka berlangsunglah majlis perkahwinan abg Zai di rumah maklang di Batu 16@ Pdg Lumat, Kedah. Sedih jugak la sbb
x dapat nak meraikan bersama ngan semua orang ... maklum la kenduri hari ahad, isnin plak kelas pagi ... apa² pon org ucapkan selamat pengantin baru ....semoga berbahagia keakhir hayat lah hendaknya, amin ..

Tak ketinggalan, pada tarikh yg sama jugak, iaitu pada tanggal 11 Mac 2007, seorang lagi teman org selamat melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihan hati ...dah bertunang ko ehh ... mesti ramai yang terkejut ngan berita ni ... teman yang dimaksudkan adalah cik fidah kita ( cosmopoint batch 200-2002 ) ...cik Fidah kita selamat bertunang dengan pilihan hati , Mohd Fazleen( sorry ehh kalau salah eja nama ). Alhamdullillah .. x lama lagi kenduri la ehh ...
dah terbau nasi minyak nih ... hehehehehe..apa² pon selamat bertunang, semoga berkekalan hendaknye ...

Wah Wah Wah ... sekarang ni mmg musim org bertunang, kawin dan jugak menimang cahaya mata .... smoga semua orang happy dengan kehidupan masing², insyaallah ..

Sekian dulu buat kali ini... babai ....







ni lah cik fidah kite ... paling kiri tu mak cik fidah, tunang cik fidah dan jugak bakal mak mertua cik fidah .....










ni pulak bersama tunang tersayang, mohd fazleen .... smoga bahgia selalu ...










wajah ceria seorang affiedah ... heheheheheh ..... dah jd tunangan org dah pon ....











ni lah dia wajah comel baby fakhri ... anak azliza .... macam mak dia ke tak ehh ... :p

2 kata apa?:

haryanti said...

hai linda....
best la blog ko nie...lain kali blh ajar mcm maner nak buat blog yekk....
tak sangka pulak si fidah tue dah bertunang...semakin berisi dia skarang...mungkin tengah bahagia kot....
aper2 pun tahniah kat linda sbb berjaya buat blog nie dan sampaikan ucapan tahniah kat fida gak yeee...

~Mas~Lin~Da~ said...

thanks atun.. actually dah lama pon baut blog nih ... tapi jarang update sbb bz sikit skang nih ... mmg la si fidah tu tgh bahagia .. sampai tembam muka dia... heheheh jgn marah ehh fidah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Your Photo

About Me

2 people have left comments

haryanti said:

hai linda....
best la blog ko nie...lain kali blh ajar mcm maner nak buat blog yekk....
tak sangka pulak si fidah tue dah bertunang...semakin berisi dia skarang...mungkin tengah bahagia kot....
aper2 pun tahniah kat linda sbb berjaya buat blog nie dan sampaikan ucapan tahniah kat fida gak yeee...

~Mas~Lin~Da~ said:

thanks atun.. actually dah lama pon baut blog nih ... tapi jarang update sbb bz sikit skang nih ... mmg la si fidah tu tgh bahagia .. sampai tembam muka dia... heheheh jgn marah ehh fidah ...